Werkwijze

We willen natuurlijk eerst graag weten of het klikt. Vandaar dat we eerst met elkaar kennismaken. Dat kan per telefoon of zoom (met beeld) of we treffen elkaar ergens in de buurt van Leidschendam.  

In dit gesprek bespreken we samen jullie verwachtingen, plannen, ideeën en wensen. Ik zal wat meer vertellen over wie ik ben en hoe ik werk.  

  • Als jullie dat ik jullie mag trouwen, spreken we elkaar nog een keer langer live. Het liefste bij jullie thuis en we spreken dan de hele ceremonie door.  
  • Daarna ontvangen jullie een mail van mij met daarin de besproken ceremonie en een aantal vragen over jullie en jullie verhaal. Die beantwoorden jullie afzonderlijk.  
  • Wanneer jullie ervoor kiezen om ook input van dierbaren te gebruiken voor de ceremonie, dan neem ik in die periode ook contact met hen op.  
  • Ik bel jullie allebei afzonderlijk om jullie antwoorden door te spreken, want ik wil altijd meer weten 🙂 

Als het kan en als het lukt ontmoeten we elkaar nog een keer live op de locatie om alles door te spreken en eventuele aanpassingen te maken.  

Gemiddeld ben ik zo’n 20 uur bezig met het voorbereiden, vormgeven en uitvoeren van jullie ceremonie. De investering hiervoor bedraagt €995,- inclusief btw.  
Het is exclusief leges van de gemeente voor mijn benoeming en exclusief reiskosten voor de dag zelf. De reiskosten voor onze voorgesprekken zijn voor mijn rekening. 

Als je nu alvast een indicatie wilt hebben, mail me dan even op janneke@volgdeliefde.nl met deze gegevens:  

  • De (voorlopige) trouwdatum 
  • De trouwlocatie 
  • Jullie namen, woonplaats en telefoonnummer 

Ik reageer meestal binnen een dag of ik kan op die datum en met een indicatie van mijn tarief. Tijdens het kennismakingsgesprek ga ik dus verder in op jullie wensen